January 31, 2011

our last wekend

selamat pagi malaysia. mood hari ni saya sangat malas. sbb ape. ofis di kolej sunyi. ramai yang dah mula bercuti sempena CNY. tinggal beberapa org aje. plus aircond yg sgt sejuk! grrr.. tersangat lah malas okeh. banyak lagi kuliah yang belum update. soalan exam belum buat. hanya membuang masa di ofis. nak berbloggig + layan gambar baby + gambar kawen.. WEKEND. adalah waktu ditunggu-tunggu setiap minggu. time ni lah boleh rehat. nak manjakan diri & segala bagai. dan disebabkan dah lama tak jalan-jalan since saya sgt sibuk menyiapkan nota-nota kuliah. so agenda every wekend tergendala seketika.. truutt
..tapi.. 
last wekend sempat ke tempat faberet (area ikea ikano & the curve). cakap dgn hubby nak tengok-tengok aje okeh. cakap je la kan. sambil-sambil jalan tu tercapai la jugak 2,3 helai baju utk si kecik sayang saya. hehehe. sorry hubby.. love u. rasa macam baju auji makin berkurangan. dah 2,3 helai dah dibuang sebabnye dah mula naik taik lalat.. sekali dengan blanket comel dibuang jugak.. nanti 2nd baby kita beli lain ya.
mothercare: menunggu turn nk bf auji
sempena dgn gaji baru masuk. macam biasa. nak makan tempat yg belum penah jejak lagi. kali ni kami try makan di ASAM PEDAS the curve. sepanjang the walk, jalan ke e curve. tengok situ je majoriti yang makan adalah bertudung. harga?? boleh tahan.. utk 2 org makan dengan hanya lauk asam pedas + nasi. blurp..perut pun dah isi. eh utk auji?? mummy bawa bekal bubur ikan bilis. nyummy! alhamdulillah kenyang. 

suap auji makan. anak mummy sangat baik!
on the way balik, kami singgah di GHULAM MEE kota damansara. macam dah addicted makan kat situ. sebabnye harga murah lah kalu nak bandingkan tempat lain. dengan menu-menu makanan utara yang pelbagai.. 
the day after, tiga-tiga pengsan tido sepanjang hari.. hehehe

p/s: macam jalan-jalan cari makan pulak. hahahha

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love notes