August 23, 2010

welcome back to work :::..

selamat pagi semua~
baru sampai ofis dan hari ni hari ke 2 hantar baby ke umah kak nora. yg ngasuh my auji adni umairah. dan hari ke 2 dah masuk keje semula. welcome back isma liza! aahh keje bertimbun dgn soalan2 exam yang tak tersiap lg.. anatomi muskuloskeletal fisioterapi & OT. yg sepenuhnya siap hanya farmasi & radiografi. ni pun bertungkus lumus siapkan masa cuti pantang hari tu. satu tangan taip soalan, satu tangan hanyun buai anak.. waah setiap minit baru terasa berharga sekarang, sebab ape? intan payungku auji adni itu. sayang mummy.. kuat menangis jg dia. tp kalau kena caranya, sangat OK. tido je keje nye.dah 2 bulan pun umurnye..cepat je masa kan.
dan 2 bulan juga la byk belajar bagaimana menjadi seorang emak. bagaimana menguruskan anak. bagaimana perlu mengawal perasaan. bagaimana membahagikan masa. dan bagaimana bagaimana ... sangat banyak perlu belajar lagi..dan pagi hari ni masih lagi kelam kabut. sementara mummy tgh kalut tu, hubby kena tlg salinkan lampin baby. dan dalam masa sejam juga perlu pum susu, breastfeed baby dulu sblm mandi, bsiap-siap, drive ke damansara damai hantar baby & baru sampai kolej. bergerak pantas, rushing sangat dan tak teringat pun jahit operate yang belum sembuh sepenuhnya tu.. kesimpulannya, kena bangun awal lagi.. ya. hari-hari try & error. dan hari ni baby dengan buainye di rumah kak nora. harap-harap tak nangis kuat lagi berebut buai dengan mia. hehehe.. comel nye anak-anak kecik ni kan.. muahhh.. sayang anak mummy. jangan meragam kuat ye. dok baik-baik di sana kawan dgn kakak alysha ~


My auji adni umairah 2 month old
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love notes