October 27, 2010

she is 4 months~

my auji 4-month-old, week 1. sayang mummy!
wif abah =)




konvo vs picc

tahniah! kpd semua graduan kskb, kkm yang baru grad di PICC putrajaya. juga tempat wedding datuk dr angkasawan negara kita! ehm.. mcm gah je bila dapat grad di picc. berbanding graduan dari single kolej kkm yang lain. bertuah badan kan.. tp disebalik gah itu, manusia kadang-kadang lupa dengan keangkuhan sendiri. kisahnya apabila graduan itu sendiri yang menimbulkan kekecohan dengan pengajar  atas sebab perkara kecik saja.. apakah. dimanakah respect dan terima kasih diorg kepada pengajar-pengajar yang meluluskan untuk grad??  seperti kacang lupakan kulit ~ tapi mostly ramai graduan yang baik-baik saja.. tahniah kpd semua! dan saya juga sebagai usherer vip  kena mengusherer vip aje. pengalaman baru. dpt berbual seminit dua dengan vip-vip yang terdiri daripada pengarah-pengarah & wakil dr jabatan kerajaan eg. kolej, jkn, institut, univ.. inilah akhirnya kisah konvo.. bila lah ye nk konvo lagi sekali ni. master pun belum buat lagi.. macam mana nih.. nak master. nk jadi lecturer univ..tercapaikah impian ini. ??

October 08, 2010

love story

tiba-tiba rasa nk tgk balikvideo kawen.. ngee... :)

video
love story wedding @ sungai petani


October 07, 2010

..:: warna warni aidilfitri:::..

salam syawal. masih sempat lagi nak ucap selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir batin.. ya. tahun ni kami beraya bertiga.. bahagia sangat dgn kehadiran intan payung kesayangan baby auji  :) macam2 kerenah dia masa jalan g beraya. mummy punya pasal, baby ikut je kan.. hehehe.. apa pun sayang auji mummy! my auji at age 2 months, week 3: eye to eye contact. dah mula bagi respon senyum-senyum, mula hisap tangannye, waving hands & legs actively,  lifting head, tapi masih huyung hayang lagik.ape pun puas dan best dpt tengok perkembangan anak sendiri ~
   my auji adni, hubby & mom    
big famili               

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love notes