October 07, 2010

..:: warna warni aidilfitri:::..

salam syawal. masih sempat lagi nak ucap selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir batin.. ya. tahun ni kami beraya bertiga.. bahagia sangat dgn kehadiran intan payung kesayangan baby auji  :) macam2 kerenah dia masa jalan g beraya. mummy punya pasal, baby ikut je kan.. hehehe.. apa pun sayang auji mummy! my auji at age 2 months, week 3: eye to eye contact. dah mula bagi respon senyum-senyum, mula hisap tangannye, waving hands & legs actively,  lifting head, tapi masih huyung hayang lagik.ape pun puas dan best dpt tengok perkembangan anak sendiri ~
   my auji adni, hubby & mom    
big famili               

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love notes