October 27, 2010

konvo vs picc

tahniah! kpd semua graduan kskb, kkm yang baru grad di PICC putrajaya. juga tempat wedding datuk dr angkasawan negara kita! ehm.. mcm gah je bila dapat grad di picc. berbanding graduan dari single kolej kkm yang lain. bertuah badan kan.. tp disebalik gah itu, manusia kadang-kadang lupa dengan keangkuhan sendiri. kisahnya apabila graduan itu sendiri yang menimbulkan kekecohan dengan pengajar  atas sebab perkara kecik saja.. apakah. dimanakah respect dan terima kasih diorg kepada pengajar-pengajar yang meluluskan untuk grad??  seperti kacang lupakan kulit ~ tapi mostly ramai graduan yang baik-baik saja.. tahniah kpd semua! dan saya juga sebagai usherer vip  kena mengusherer vip aje. pengalaman baru. dpt berbual seminit dua dengan vip-vip yang terdiri daripada pengarah-pengarah & wakil dr jabatan kerajaan eg. kolej, jkn, institut, univ.. inilah akhirnya kisah konvo.. bila lah ye nk konvo lagi sekali ni. master pun belum buat lagi.. macam mana nih.. nak master. nk jadi lecturer univ..tercapaikah impian ini. ??

2 comments:

Susu said...

Tercapai gak akhirnya kan isma. Congrats.

Isma Liza Mohd Isa said...

tq. syukran! semoga dipermudahkan segalanya mencapai impian ini..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love notes